There is no part or complete translation available for this page. Close this dialogue to see the original text.

Za ulazak u institut potreban je lični dokument (lična karta ili pasoš) ili institutska propusnica. Institut se nalazi na oko 15 km istočno od centra Beograda u selu Vinča. Ulaz je moguć sa dve kapije, zapadne (od naselja Kaluđerica) i istočne (iz sela Vinča).

Kontakt za potrošače vezano za primedbe i sugestije - email: office@vin.bg.ac.rs

Adresa

INSTITUT ZA NUKLEARNE NAUKE "VINČA
Mike Petrovića Alasa 12-14
11351 Vinča, Beograd, Srbija

Poštanski pregradak 522
11000 Beograd, Srbija
tel: +381 11 3408 104
email: office@vin.bg.ac.rs
Matični broj: 07035250
PIB: 101877940

Lokacija na mapi

Kako do Vinče

AUTOMOBILOM
Zapadna kapija. Smederevskim putem ide se do semafora kod Kaluđerice. Posle semafora prva levo, a zatim prva desno i – oko 3 km pravo, do kraja puta. Istočna kapija je ulaz iz sela Vinča. Od crkve u selu kapija je udaljena manje od 1000 m ulicom koja vodi prema zapadu. Pogledajte mapu.

NAŠIM PREVOZOM
Početna stanica našeg vidno obeleženog autobusa je u Beogradu na Trgu Republike. Naši  autobusi kreću radnim danom u 7:00 ka institutu sa:  Zemun polja, Karaburme, Mirijeva, Novog Beograda, Vidikovca, Grocke, iz centra grada (Trga Republike), naselja Braće Jerković i Zemuna. Preciznije informacije o redu vožnje pojedinih linija možete dobiti od Vašeg domaćina.

GRADSKIM PREVOZOM
Može se doći GSP autobuskom linijom 307, čija je početna stanica u neposrednoj blizini ugla Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra. Potrebna je autobuska karta u 2. zoni. Siđite na stanici preko puta crkve Svetog Petra i Pavla u Vinči i prošetajte do institutske istočne kapije.